Grafiti Fóliák

(Példa: Dorogi Uszoda elõterében elhelyezett, Végh Éva mûvésznõ által készített tûzzománc csempék védelme.)

A Grafiti Fóliák azzal a céllal lettek kifejlesztve, hogy üveg és más sima felületeket védjenek meg a véletlen vagy szándékos rongálásoktól így csökkentik a rongálás okozta üvegcsere költségeit. A fólia egy láthatatlan akadályt képez a támadó és az üveg között. A fólia felületérõl a festékkel készített firkák eltávolíthatóak. Míg a vegyszeres lemosás a festékeket, védlakkokat roncsolja, a fóliát nem.

Fóliánk karcmentes rétege kemény, ellenálló réteget képez, így amikor a támadó megkarcolja a bevont felületet, az ugyanolyan érzetet ad, mintha az üveget karcolta volna meg. A karcolásos rongálás után a fólia eltávolítható a felületrõl mindenféle károsodás nélkül.

Fóliáink elõnye, hogy nem kizárólag a beltéri felületeken felhasználhatóak, mivel egyes anyagaink külön kültérre kifejlesztett karcálló réteggel vannak ellátva, melyek ellenállóbbak az idõjárás viszontagságai és az UV sugarak ellen.

A grafiti fóliák bármely sík és sima felületre felszerelhetõk, ahol az anyag megengedi a felhasználást. Például a márvány felületen felhasználható, de pórusos felületekre, mint például a tégla nem lehetséges a felszerelés.

A számos szálloda, üzlet és egyéb intézmény mellett melyek üvegfelületei és márvány fal felületei folyamatosan grafiti veszélynek vannak kitéve, jelenleg számos európai városi személyszállítási és vasúttársaság is használja a grafiti fóliákat a rongálások okozta károk csökkentésére.